WHAT WE DO

> Servicii > Servicii ERP MS Dynamics

Creăm fluxuri dinamice

Un business dinamic are nevoie de soluții dinamice. Împreună putem dezvolta cea mai bună versiune a business-ului tău.

Echipa noastră vă ajută să preluați controlul asupra business-ului vostru în activitățile majore pe care le întreprindeți: vânzări și marketing, achiziții, management financiar, depozit, producție, service și management de proiecte. Reușim să ajutăm clienții noștri combinând capabilitățile puternice ale soluției MS Dynamics 365 Business Central, soluțiile inovatoare create de către noi împreună cu integrări robuste cu instrumente, precum Power BI si Azure Cloud.

Putem să ajutăm companiile cu alinierea la reglementările fiscale prin câțiva pași simpli. Aici ai soluția noastră, e-Factura!

*E-Factura te ajută în munca și relația ta cu autoritățile fiscale române, încărcarea documentelor necesare și urmărirea lor în timp real.

Cloud Experts Provinding Consulting and Cloud Services: Amazon Web Services, Microsoft Azure and Google Cloud Platform

EVENIMENTE

EXPERTIZA NOASTRĂ

Peste 10 ani de consultanță, o echipă de profesioniști dedicați și certificați Microsoft, consultanți și developeri care transformă viziunea ta în realitate.

SERVICII

PARTENERIATE

CLIENȚII NOȘTRI

Ajutam companii de talie mijlocie care activează în sectoarele de producție și comerț și care au nevoie de ajutor cu partea financiară, de vânzări, service și fluxuri operaționale.

Hai să vorbim despre cum poate MS Dynamics 365 să rezolve provocările afacerii tale!