CARIERE

> Cariere > Informații recrutare

Drumul tău spre noi

1

Am primit CV-ul tău

Mulțumim că te-ai gândit la noi ca fiind un loc bun pentru tine. Știm că crearea de CV-uri și aplicarea la un job durează mult și nu-i cea mai plăcută parte din proces. Așa că îți mulțumim pentru timpul investit în asta. Hai să ne apucăm de treabă.

2

Îl citim cu atenție

Noi ne folosim doar ochii, nu și algoritmi sau aplicații de procesare a CV-urilor. Pentru asta, s-ar putea să dureze puțin mai mult până revenim către tine. Poți să te aștepți la un semn de la noi, indiferent de răspuns, în maxim 2 săptămâni. Dacă ai nevoie de un răspuns mai rapid, te rugăm frumos să ne scrii și a doua oară.

3

Ne auzim la telefon

Dacă experiența și profilul tău se potrivesc cu rolul pe care noi îl avem deschis, cu siguranță ne vom auzi la un prim telefon pentru mai multe detalii.

4

Ne cunoaștem la interviu

Dacă totul merge bine, punem și de un interviu. Știm că timpul este cea mai valoroasă resursă în vremurile acestea, așa că nouă ne place să avem 2 discuții într-una / 2 în 1. Mai exact, ne vom cunoaște și vom acoperi atât aspecte tehnice, cât și aspecte de HR, de exemplu, alături de colegii noștri și de tine. Discuția, în medie, durează între 1-2 ore, depinzând de rol.

5

Feedback-ul nostru și oferta

După ce am avut discuția, vom reveni cu un feedback în maxim 2 săptămâni. Dacă ai nevoie de un răspuns mai rapid, dă-ne un semn și vom încerca să ți-l oferim mai repede.

6

Onboarding (Prima ta zi, de muncă, nu de școală)

Vei avea toate detaliile necesare de la HR-ul tau, de la ce documente ai nevoie, turul noii tale clădiri, training-ul pentru aparatul de cafea și să cunoști mai bine vibe-ul și cultura Evozon, până când afli pe propria piele, desigur.

7

Feedback-ul tău

Să te aștepți ca la final de drum, indiferent dacă drumul duce spre Evozon sau nu, să te întrebăm de feedback. Cu alte cuvinte, ne-ar plăcea tare mult să știm cum a fost experiența ta cu noi, ca să o păstrăm faină sau să o facem și mai faină, dacă e cazul. Poți să ne lași și o părere pe Glassdoor sau Undelucram, am aprecia mult.

Work meeting with laptops-recruitment info

Job FAQs

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail pe care o găsești în anunțul de job. Dacă niciunul din rolurile noastre deschise nu te atrage, te invităm să ne urmărești în continuare pe Facebook, LinkedIn sau un follow-up periodic pe pagina noastra de cariere.

Dacă comparăm mersul la interviu la noi cu o întâlnire, cam așa ar suna:

Noi nu te întrebăm de ce ți-ai părăsit fostul/fosta (companie/manager) atâta timp cât ne poți spune ce te face să rămâi.

Nu suntem sufocanți și nu te urmărim să vedem pe unde mergi. Știm că e nevoie și de timp singur ca să te simți ok.

Nu ne-ar deranja dacă ai veni în pantaloni scurți și șlapi la prima noastră întâlnire, dar am vrea să îți știm gusturile personale.

Dacă o să ne dăm seama că ne potrivim, am vrea tare să rămânem împreună. Nu cu costul de a-ți pierde prietenii, hobby-urile, sănătatea și pe tine, știm că timpul tău e împărțit.

În afară de internship-urile anuale de vară de Java, .NET, PHP și Testing, noi organizăm destul de frecvent și programe de training de pre-angajare pentru aceste tehnologii. Ne-a plăcut întotdeauna să rămânem cu câțiva colegi după aceste programe, dacă am simțit că ne potrivim reciproc.

Asta depinde de tine! Noi lucrăm cu Java, Hybris, .Net, PHP, Python, Symfony, Magento, Javascript, iar majoritatea proiectelor noastre sunt aplicații web sau mobile. În fiecare arie ne place să lucrăm cu ultimele tehnologii, deci nu prea o să vezi aici framework-uri antice de Java sau Visual Basic.

Fie prin email: jobs@evozon.com sau internship@evozon.com pentru Internship-uri, fie pe social media:

User icon recruitment question

N-AI GĂSIT NIMIC CARE SĂ ȚI SE POTRIVEASCĂ?

Dacă n-ai găsit job-ul pe care îl căutai, dar ți-ar plăcea să păstrăm legătura pe viitor, lasă-ne profilul tău de LinkedIn aici: