SERVICII

> Servicii > Servicii Cloud

Noi îți gestionăm infrastructura Cloud, pentru ca tu să-ți poți gestiona afacerea.

Profită din plin de Cloud, alături de profesioniștii noștri certificați, specializați în consultanță cloud, migrări, DevOps și servicii gestionate. Sari peste experimente și frustrări, deblocând întregul potențial al Cloud-ului în fiecare etapă.

logos of aws advanced tier services partner and microsoft gold partener
Cloud Experts Provinding Consulting and Cloud Services: Amazon Web Services, Microsoft Azure and Google Cloud Platform

PARTENERII NOȘTRI

EXPERTIZA NOASTRĂ MULTI-CLOUD

În calitate de parteneri AWS Advanced Tier Services Partners și Microsoft Gold Partners, echipa noastră de specialiști au un bagaj impresionant de cunoștințe tehnice. Vom deveni partenerul tău de încredere pe parcursul întregii tale călătorii în Cloud și vei primi îndrumare la fiecare pas, până când îți vei finaliza transformarea digitală. Chiar și după, în faza de gestionare și optimizare.

SERVICIILE NOASTRE CLOUD

PROCESUL NOSTRU

Orice schimbare poate fi incomodă la început. Pentru a face tranziția fără dificultate, adoptăm o abordare de tip „start-small”, începând cu un proiect de testare a conceptului, validându-l înainte de a implementa soluția completă. Cloud este doar calea, nu și destinația. După ce proiectul se află în Cloud, noi îți gestionăm, modernizăm și optimizăm infrastructura pentru o performanță mai bună și costuri reduse.

Ești deja în Cloud?

Folosește același Cloud, dar îmbunătățit, pentru că adăugăm beneficiile suplimentare ale unui partener certificat.

Vrei să migrezi în Cloud?

Cu siguranță nu vrei să te confrunți cu probleme critice pentru business în timpul procesului de migrare. Hai să stabilim împreună cel mai bun plan, să stăm liniștiți și să privim cum se materializează migrarea în Cloud.

Acum începi călătoria în Cloud?

Acordă-ne încredere în ceea ce privește experiența ta de adoptare a Cloud-ului. Am sprijinit mulți clienți până acum, indiferent de mărimea afacerii, de sectorul de activitate sau de provocările care au apărut pe parcurs.

Our Cloud Process

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Quote icon

STUDII DE CAZ

Ești gata să începi demersul de implementare a tehnologiei Cloud?