CARIERE

> Cariere > Informații internship

Informații internship

Cum se face că ai ajuns pe pagina asta, aici, chiar acum? (traducere din Engleza și referință de piesa faină: Right here, right now de la Fatboy Slim)

Oare doar făceai un browsing random pe internet și ai ajuns aici? Dar, dacă tot ai ajuns aici, hai să îți spunem ceva mai multe despre ceva care cred că te interesează și pe tine: Oportunitățile de dezvoltare sau Internship-urile, cum le numim.

Internship-urile noastre durează între 3 și 8 săptămâni, depinzând de focusul tehnologiei.

Nu vrem să îți stricăm surpriza, dar îți spunem de pe acum că e vorba despre multă dezvoltare (da, și software, profesională, dar și personală), prin workshop-uri, prezentări, sarcini gândite special pentru a-ți da avânt și ție, dar și carierei tale, în săptămânile petrecute împreună. Noi ne petrecem o grămadă de timp pe învățare continuă și pe a fi la curent cu tot ce se întâmplă nou și fain în zona tech. Astfel, vei avea șansa să îți îmbunătățești abilitățile tehnice, alături de mentorii noștri și ai tăi, în curând. Dacă crezi că ești pregătit pentru provocarea asta, și îți place de noi, hai și aplică!

Evozon open days 2017 - internship program

Programe de practică

FAQ Internship

Oricine poate aplica la internship-urile noastre, însă e nevoie de o experiență prealabilă sau interes palpabil privind tehnologia dată. Cu alte cuvinte, nu te vom învăța să codezi, ci te vom învăța să codezi mai bine în limbajul de programare ales. Acest lucru se întâmplă, tocmai pentru a te ajuta să înveți și să acumulezi cât mai multă experiență și învățare în cele 4-8 săptămâni de internship, în funcție de tehnologie.

CV-ul tău ar trebui să conțină experiența ta tehnică de până atunci, fie că e vorba de experiență de muncă, fie că e vorba de proiecte personale sau de școală. Educația este încă o categorie care nu ar trebui să lipsească (facultate, programe de training, cursuri online), ceva despre tine ca persoană, o descriere sau hobby-urile tale și unde vrei să ajungi în viitor. Cu alte cuvinte, vrem să te cunoaștem și din CV. Aceste elemente de mai sus ar trebui să fie îndeajuns pentru a ne da seama dacă ne potrivim.

Răspunsul la aplicația ta îl vei primi în maxim 2 săptămâni. Avem un volum mare de aplicații, mai ales pentru programele noastre de internship, astfel încât dacă tu ai nevoie de un răspuns mai repede, te rugăm să ne dai un semn.

Acest lucru, de regulă, îl menționăm în postările și anunțurile noastre pentru internship-uri. În procesele de selecție anterioare, se putea aplica la maxim 2 internship-uri deodată, cu o mențiunea despre care ar fi prima ta opțiune. Permitem acest lucru pentru a-ți crește șansele de a învăța la noi.

Pentru toate programele noastre de internship va trebui să treci de partea de selecție de CV-uri, iar mai apoi te vom suna pentru un test (online sau fizic) cu 20-30 de întrebări depinzând de tehnologia în cauză. Unele programe de învățare au și un pas în plus de rezolvare a unei probleme tehnice înainte de a ajunge în ultimul pas de selecție, interviul cu mentorii.

Credem cu tărie cu banii nu sunt totul în viață. Dar da, internship-urile noastre sunt plătite.

User pushing a question mark - internship

Programe de internship din trecut