TERMENI ȘI CONDIȚII

Actualizat: 17.05.2018

Prin accesare/utilizarea www.evozon.com, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Acest acord are loc între dumneavoastră, utilizatorul sau vizitatorul acestui website și Evozon Systems, proprietarul și managerul www.evozon.com.

Condiții generale

Evozon Systems nu este responsabil pentru orice deteriorare sau pierdere care poate apărea în urma utilizării website-ului. Ne străduim să păstrăm acest site în siguranță și lipsit de daune, dar nu putem garanta vizitatorilor acest lucru.

Nu puteți trimite, fie prin formularul nostru de contact, fie prin orice adresă de e-mail publică, orice tip de conținut care este: confidențial, proprietar, fals, fraudulos, calomniant, defăimător, obscen, amenințător, invaziv al drepturilor de confidențialitate sau de publicitate, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală , abuziv, ilegal sau inacceptabil; sau conținut care constituie sau încurajează o infracțiune, încalcă drepturile oricărei alte părți sau încalcă în alt mod orice lege; de asemenea, nu puteți trimite conținut care conține viruși software, campanii politice, scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”.

Nu puteți trimite, fie prin formularul nostru de contact sau prin orice adresă de e-mail publică, orice material care conține orice tip de virus sau alte dispozitive de dezactivare care interferează sau pot interfera cu funcționarea site-ului web.

Nu puteți impersona nicio persoană sau organizație cu privire la originea conținutului pe care îl trimiteți prin intermediul site-ului nostru web sau să trimiteți informații false sau inexacte.

Drepturi de autor și proprietatea asupra conținutului

www.evozon.com, paginile, structura, imaginile și conținutul său sunt protejate prin drepturi de autor. Nu poate fi copiat, reprodus, republicat, descărcat sau difuzat fără permisiunea prealabilă scrisă de la Evozon Systems. Reproducerile, traducerile, adaptările sunt, de asemenea, interzise.

Sigla Evozon și identitatea vizuală aferentă nu pot fi utilizate în niciun caz fără acordul prealabil din partea Evozon Systems. În scopuri de presă, vă rugăm să contactați Evozon pentru permisiunea ulterioară.

Link-uri către terți

Link-urile terților prezente pe www.evozon.com nu reprezintă o aprobare, asistență sau relație între Evozon Systems și site-ul web conectat, administratorul sau proprietarul acestuia. Proprietarul site-ului este singurul responsabil pentru conținutul și siguranța acestuia.

Evozon Systems se desprinde în mod explicit de tot conținutul și materialul prezent pe site-urile web care pot fi accesate prin link-uri ale unor terțe părți disponibile pe www.evozon.com.

Consimțământul pentru utilizarea Analytics

În timp ce vizitați site-ul nostru web, putem colecta date legate de comportamentul utilizatorilor și de călătoria pe site pentru a ne înțelege mai bine utilizatorii și pentru a oferi o experiență cuprinzătoare folosind instrumente precum Google Analytics, Hotjar, Piwik, Microsoft Clarity, Clearbit sau altele. Informațiile pe care le colectăm nu sunt identificabile personal și sunt menite doar să ne ajute să ne înțelegem mai bine utilizatorii și să îmbunătățim experiența dvs. pe site-ul nostru web. Mai multe detalii găsiți în Politica noastră de confidențialitate.

Politica de confidențialitate

www.evozon.com are, de asemenea, o politică de confidențialitate care face parte integral din Termeni și condiții. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Din când în când, putem aduce modificări termenilor și condițiilor noastre. Dacă modificările pe care le facem sunt semnificative, vom posta și o notificare pe site-ul nostru web. Cu toate acestea, am recomandat cu tărie vizitatorilor noștri să verifice în mod regulat termenii și condițiile pentru modificări.

Contact

Toate datele sunt prelucrate și controlate de Evozon Systems. Dacă aveți întrebări despre cum sunt procesate informațiile dvs., vă rugăm să ne contactați la privacy@evozon.com

Evozon Systems, Strada Moților 84, 400370, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, +40 364 101 203.

Hai să povestim despre următorul tău proiect.