CARIERE

> Cariere > Evozon pe scurt

Evofacts

Ne prețuim proiectele, dar, mai important, prețuim oamenii noștri și fericirea lor. Ne ghidăm după fraza „oamenii înaintea procedurilor”. Structura noastră de organizare plată asigură și facilitează comunicarea deschisă între colegi, feedback rapid și un proces rapid de luare a deciziilor, de obicei la doar un click distanță sau… la un etaj distanță.

Ne străduim să devenim o organizație care se bazează pe învățare și de aceea suntem implicați în activități de învățare tehnică activă, cum ar fi: conferințe, discuții tehnice, traininguri, ateliere, utilizarea platformelor de învățare, dar și învățare și dezvoltare a abilităților umane (feedback, comunicare, leadership, etc.) livrate de echipa noastră de training

Un motto în care ne regăsim este: „Creierul este un lucru teribil de risipit” și facem tot ce ne stă în putință pentru a avea grijă de el. Cum? Învățând, dar și împărtășind cu alții cunoștințele acumulate.
Fie că este vorba de cărți, experiență, colegi, traininguri, workshop-uri sau conferințe la care participăm sau la care vorbim, ne place să știm tot ce este de știut despre software.