DESPRE NOI

Cine suntem

Pe scurt, suntem o companie de dezvoltare și consultanță software, situată în inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, și oferim servicii de dezvoltare software personalizate, UX/UI, analiză de business, testare, securitate și servicii IT.

Suntem conștienți de faptul că dacă spunem că suntem flexibili, nu ne face flexibili, așa că ne dorim să transmitem asta prin abordarea noastră, prin tool-urile și framework-urile pe care le alegem, în funcție de nevoile dumneavoastră, prin modul în care lucrăm, comunicăm și răspundem solicitărilor, abordare de care veți afla mai multe când vom începe să lucrăm împreună.

PUNCTELE NOASTRE FORTE

Evozon terrace view

PARTENERIATE
TEHNOLOGICE

Ca și companie de dezvoltare software, parteneriatele tehnologice au fost pentru noi un scop strategic, datorită faptului că determină complexitatea proiectelor pe care lucram, setează standarde mai înalte pentru obiectivele de business, în egala măsură întărindu-ne poziția în comunitatea internațională a profesioniștilor din domeniul IT. Un parteneriat tehnologic înseamnă și suportul total din partea lor, de asemenea resurse și expertiză tehnică extensive, tocmai ca să putem duce experiența clienților noștri la un alt nivel, furnizând soluții valoroase, inovative și rentabile.

PROFESIONIȘTI
CERTIFICAȚI

Certificările vin să valideze abilitățile, cunosțintele și dedicarea cu care lucrează echipele noastre, din dorința de a atinge cel mai înalt nivel de profesionalism atunci când vine vorba să vă transforme ideile în realitate. De la programatori, manageri de proiect, analiști de business la specialiști în testare certificați, suntem mândri să vă prezentăm echipele noastre.

AGENȚI DE
“TRANSFORMARE DIGITALĂ” PREMIAȚI

Munca noastră a fost recunoscută de multe ori și ne-a adus titluri precum partener de top în dezvoltare software, antreprenorul anului, sau premii în zona de platforme cloud, analiză de date sau susținere de comunități, de care suntem foarte mândri.

ADEPȚI AI
ÎNVĂȚĂRII CONTINUE

Un motto foarte drag nouă, care provine din limba engleză, și la care aderam pe deplin este “Un creier e un lucru teribil de risipit”. De aceea, facem tot ce ne stă în putere să avem grijă de el. Cum? Învățând și împărtășind cunoștințele, la rândul nostru.

Fie că învățam din cărți, experiență, colegi, sesiuni de training, workshop-uri sau conferințe la care susținem prezentări sau participăm, ne place să fim la current cu tot ce ține de domeniul nostru, că să putem să îți dezvoltăm produsul mult visat. Ne desfășuram activitatea zilnică într-un mediu care susține creșterea și împărtășirea de cunoștinte, prin dezvoltarea noilor generații de programatori și ghidarea lor înspre excelența tehnică, prin scrierea de cod robust și scalabil și dezvoltarea de aplicații de top, care urmează bunele practici dictate de standardele și ghidurile industriei IT.

De asemenea, ne place să spargem barierele gândirii limitative, să experimentăm, să inovăm și să găsim soluții mai noi și mai bune la problemele întâlnite în munca noastră de zi cu zi. Ca și comunitate, obișnuim să împărtășim și să discutăm pe marginea acestor soluții, validându-le cu colegii noștri și ducând conversația mai departe, în spațiul comunităților locale sau internaționale. Miza noastră este să făurim experiența cea mai bună pentru tine și utilizatorii aplicației tale.

Evozon Open Day presentation for JS

Hai să povestim despre următorul tău proiect

CONTACTEAZĂ-NE