SERVICII

> Servicii > Dezvoltare Front & Backend

Dezvoltare
Front si Backend

Când vine vorba de software, nouă ne place să-l dezvoltăm personalizat și creionat pornind de la nevoile tale specifice. Împreună vom alege metodele potrivite, tehnologiile, dar și instrumentele care vor ajuta în livrarea completă a produsului tău. Vom fi alături de tine pe tot parcursul acestei călătorii, de la faza de descoperire, la cea de livrare continuă și de mentenanță de către echipa noastră de devOps. În tot acest timp te vom ghida, consulta și vom implementa împreună viziunea dezvoltării.

De foarte multe ori clienții noștri ajung la noi în momentul în care nu au găsit o soluție tehnică standard și au nevoie de ceva personalizat, creativ, ceva care să fie pliat pe nevoile lor. De aceea, investim și ne concentrăm mult pe excelența noastră tehnică prin învățare și multă practică, pentru a putea dezvolta varianta cea mai bună și cel mai bine adaptată proiectului tău. Totodată, credem că  pentru a crea software de calitate, e esențial să cunoaștem business pe care urmează să îl ajutăm și dezvoltăm.

Programmer writing code

TECHNOLOGII ȘI FRAMEWORK-URI PENTRU DEZVOLTARE FRONTEND ȘI BACKEND

LIVRAREA

Filosofia noastră este concentrată pe livrare pe durata întregului proiect. Prin urmare, două dintre practicile noastre fundamentale, recunoscute și utilizate extensiv în cadrul evozon, sunt integrarea continuă și livrarea continuă.

Pe parcursul anilor de experiență în dezvoltare frontend & backend, am dezvoltat și consolidat standarde, principii, bune practici și valori interne care orientează atât codul nostru curat, cât și pasiunea pentru acesta.

Un ultim punct extrem de crucial în ceea ce privește finalizarea proiectului este, fără îndoială, asigurarea securității acestuia. Investim activ în encriptare de date, autentificări și servicii de testare de securitate și penetrare. Atâta timp cât vom lucra împreună la dezvoltarea produsului tău, vom lucra și la siguranță lui.

Code snippet

Hai să povestim despre următorul tău proiect.