SERVICII

> Servicii > Dezvoltare Front & Backend

Dezvoltare
Front si Backend

Când vine vorba de software, nouă ne place să-l dezvoltăm customizat și creionat pornind de la nevoile voastre specifice. De-a lungul parteneriatului, împreună vom alege metodele potrivite, tehnologiile, dar și instrumentele care vor ajuta în livrarea completă a produsului vostru. Vom fi alaturi pe tot parcursul acestei călătorii, de la faza de descoperire, la cea de livrare continuă și de menținere de către echipa noastră de devOps. În tot acest timp vă vom ghida, consulta, modela și implementa împreună viziunea de dezvoltare.

De foarte multe ori clienții noștri ajung la noi în momentul în care nu au găsit o soluție tehnică standard și au nevoie de ceva personalizat, creativ, ceva care să fie pliat pe nevoile lor. De aceea, investim și ne concentrăm mult pe excelența noastră tehnică prin învățare și multă practică, pentru a putea dezvolta varianta cea mai bună și adaptată a proiectului vostru. Totodată, credem că cunoașterea business-ului pe care urmează să îl ajutăm și să îl dezvoltăm este un element central în crearea de software de calitate.

Programmer writing code

TECHNOLOGII ȘI FRAMEWORK-URI

LIVRAREA

Mindsetul nostru este focusat pe livrare și dorim să îl menținem așa pe durata întregului proiect. Astfel, două dintre practicile cele mai cunoscute și folosite în cadrul Evozon care ne ghidează sunt cele de integrare și livrare continuă.

De-a lungul celor 15 ani de expertiză am creat și strâns standarde, principii, bune practici și valori interne care ne ghidează atât codul nostru curat, cât și pasiunea pentru acest cod.

Un ultim și foarte foarte important punct în livrarea proiectului este desigur securitatea lui. Investim activ în encriptare de date, autentificări și servicii de testare de securitate și penetrare. Atâta timp cât vom lucra împreună la dezvoltarea voastră, vom lucra și la siguranță voastră.

Code snippet

Hai să povestim despre următorul tău proiect.