WHAT WE DO

> Servicii > Prototipare & Design > Faza de descoperire

Faza de descoperire

Procesul nostru de descoperire a produsului combină efortul echipei de BA și a echipei de UX, asigurându-ne că produsul va reflecta obiectivele tale de business, și de asemenea, nevoile utilizatorilor – o cerință obligatorie pentru succesul unui produs.

  • Cine va utiliza aplicația? Există diferite segmente ce trebuie vizate? Va fi nevoie ca aplicația să fie adaptată pentru diferite roluri de utilizator?
  • De ce ar folosi aceștia aplicația? Ce probleme rezolvă aplicația? Ce beneficii ar avea utilizatorii? De ce nu ar alege concurența?
  • Există conflicte între obiectivele afacerii și nevoile utilizatorilor? Obiectivele sunt în concordanță cu cele ale utilizatorilor? Comportamentul de utilizare al aplicației va sprijini obiectivele tale?

Aceste întrebări sunt abordate în această fază, pentru a evita crearea unui produs care ar aduce puțină valoare oamenilor și ar rămâne neluat în seamă. Alegem și punem în aplicare diverse tehnici pentru a afla mai multe despre utilizatorii noștri, pentru a ști cum să răspundem mai bine nevoilor lor și, în cele din urmă, nevoilor tale de business. Selectăm și punem în aplicare diverse tehnici pentru a afla mai multe despre utilizatorii noștri, pentru a ști cum să răspundem mai bine nevoilor lor și, în cele din urmă, nevoilor tale de business.

The product discovery phase in the ux/ui process

TEHNICI PENTRU A AFLA MAI MULTE DESPRE UTILIZATORII NOȘTRI

Hai să povestim despre următorul tău proiect!