WHAT WE DO

> Servicii > Prototipare & Design > Definirea produsului

Definirea Produsului

În această fază avem o idee clară atât despre ceea ce îți dorești de la produs, dar și despre ceea ce își doresc și utilizatorii. Astfel, putem începem să explorăm diferitele forme pe care produsul le poate lua sa putem apoi decide asupra structurii sale.

  • Analizăm cu atenție toate resursele pe care le-am adunat și decidem ce informații sunt relevante și cum vor influența ele aplicația.
  • Pe baza datelor demografice disponibile și a studiilor calitative efectuate, definim profilurile segmentelor reprezentative de utilizatori.
  • Va fi o aplicație mică sau mare? Va avea interacțiuni simple sau complexe? Surprindem structura și complexitatea produsului, flow-urile și interacțiunile utilizatorilor – pentru a-ți oferi o imagine de ansamblu asupra aplicației și pentru a ajuta echipa de development să ajunga la estimări de timp mai bune.
  • Știai că, la fel ca oamenii, și aplicațiile au o personalitate? Noi definim imaginea aplicației, aspectul general, tonul vocii folosit în texte și toate elementele care impactează latura emoționala a oamenilor.

Alegem artefactele de design necesare în funcție de nevoile proiectului, pentru a maximiza beneficiile pe care le oferă fiecare dintre ele. Creăm profilurile utilizatorilor, personas, arhitectura informației, content frame-urile, storyboard-urile, flow-urile, logo-urile, manualele de branding etc.

Defining the product in the UX/UI design process

ARTEFACTE PENTRU A OBȚINE O IMAGINE DE ANSAMBLU ASUPRA PRODUSULUI

Hai să povestim despre următorul tău proiect