WHAT WE DO

> Servicii > Prototipare & Design > Concept și design

Concept și design

Aceasta este etapa în care trecem de la problemă la soluție. Aici ne putem concentra pe soluții vizuale pentru fiecare din problemele pe care le-am găsit. Propunerile noastre sunt bazate întotdeauna pe cercetări, asigurând acea experiența plăcută și fără probleme pe care utilizatorii tăi o merită.

  • Acoperim fiecare ecran diferit al aplicației pentru a asigura consistența și predictibilitatea.
  • Detaliem căile de navigare atât pentru flow-urile fericite, cât și pentru cele rare. Oferim interacțiuni detaliate cu toate componentele, precum și diversele stări pe care acestea le vor avea.
  • În conformitate cu standardele și normele, definim style-guide-ul proiectului – colecția tuturor elementelor utilizate în design, cum ar fi: butoane, texte, icon-uri, diverse controale, pentru a asigura consistența acestora în întreaga aplicație.
  • Realizăm un design „pixel-perfect” pentru fiecare pagină, începând cu cea mai mică dimensiune de ecran și adaptând-o la toate layout-urile și rezoluțiile.
  • Oferim, de asemenea, prototipuri click-uibile, care permit interacțiuni cu navigația și cu principalele funcționalități ale aplicației, oferind o imagine clară legată de ce va face aplicația și cum va arăta.

Consideram modelul mental al utilizatorului, legi recunoscute, cum ar fi cele ale lui Fittss și Hick, diverse seturi de euristici, principiile Gestalt și alte aspecte măsurabile cum ar fi costul de interacțiune, descoperibilitatea, accesibilitatea, “information scent”, “perceived affordances”, “tunnel vision”, „banner blindness” etc.

AWS Cloud experts ready to boost your business

ARTEFACTE DE CONCEPT ȘI DESIGN

Hai să povestim despre următorul tău proiect!