WHAT WE DO

> Servicii > Știința Datelor și Inteligență Artificială > Soluții de Inteligență Artificială (IA) & Machine Learning (ML)

Soluții de Inteligență Artificială (IA) & Machine Learning (ML)

Companiile pot fi sprijinite în procesul de automatizare a sarcinilor/proceselor banale, prin previzionarea tendințelor viitoare și prin extragerea de date prețioase din depozitele mari de date.

La evozon, adoptăm puterea inteligenței artificiale și a învățării automate. Departamentul nostru de știință a datelor excelează în dezvoltarea de soluții AI/ML adaptate la nevoile tale specifice de business. Folosindu-ne de algoritmi și tehnici de ultimă generație, te ajutăm să valorifici întregul potențial al datelor tale.

AI and ML

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ GENERATIVĂ

Imaginează-ți cum ar fi să folosești puterea inteligenței artificiale generative pentru a crea chatbots și agenți personalizați pentru propria ta afacere și pentru datele tale: Chatbots capabili să ajute utilizatorii să găsească informații pe site-ul tău, care pot crea automat interogări și se pot conecta la baza ta de date pentru a răspunde la întrebările pe care le au clienții tăi; Chatbots capabili să ajute utilizatorii să găsească informații pe site-ul tău.

Lucrează 24/7 cu costuri reduse și eliberând alte resurse.

Știm că experiența clienților este o parte integrantă a oricărei afaceri și reflectă adesea succesul clienților săi. De aceea, oferim soluții de chat cu inteligență artificială de ultimă generație pentru a-ți îmbunătăți procesul de interacțiune . Creăm chatbots și agenți de chat personalizați, susținuți de tehnologii de top din industrie, precum ChatGPT, Gemini și Claude.

INSTRUMENTELE PE CARE LE FOLOSIM

EXPERTIZA NOASTRĂ

Fie că este vorba de analiză predictivă, detectarea anomaliilor, procesarea limbajului natural, clasificări, regresii sau sisteme de recomandare, echipa noastră are expertiza necesară pentru a construi modele de IA/ML robuste și scalabile care să genereze inovație și eficiență în cadrul organizației tale.

Aici este locul în care punem în mișcare puterea algoritmilor sofisticați, acordând sistemelor capacitatea de a învăța și de a evolua independent. Companiile pot fi sprijinite prin automatizarea sarcinilor/proceselor banale, prin previzionarea tendințelor viitoare și prin extragerea de date prețioase din depozitele mari de date. Rezultatele la care ne așteptăm? Îmbunătățirea proceselor decizionale și a eficienței.

Alegeți un pachet de consultanță gratuită pentru a-ți transforma afacerea. Obține pachetul gratuit acum!