WHAT WE DO

> Servicii > Servicii Cloud > AWS > Serviciul Amazon OpenSearch

Serviciul Amazon OpenSearch

Suntem aici să îți oferim suportul de care ai nevoie pentru a adopta serviciul Amazon OpenSearch în vederea efectuării de căutări, vizualizări și analize ale datelor tale de mai mulți petabiți cu o performanță ridicată a prețului.

Noi îți oferim suportul necesar, fie că efectuezi o migrare, fie că tocmai începi utilizarea serviciului Amazon OpenSearch, pentru o funcționalitate avansată, amploare și performanță ridicată a prețului.

Amazon OpenSearch Service for interactive log analytics, real-time application monitoring, website search, and more

LIVRĂM

PROCESUL NOSTRU

DE CE SĂ ALEGI SERVICIUL AMAZON OPENSEARCH?

Prin utilizarea serviciului Amazon OpenSearch, poți să îmbunătățești funcțiile de căutare, să sporești observabilitatea infrastructurii și a aplicațiilor, să optimizezi costurile și să beneficiezi de un serviciu complet gestionat în cadrul ecosistemului Amazon Web Services.

PRINTRE INSTRUMENTELE PE CARE LE FOLOSIM

Utilizăm diverse instrumente și resurse furnizate de Amazon Web Services, pentru a te ajuta să îți îmbunătățești funcția de căutare și observabilitate a infrastructurii.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre modalitățile prin care îți poți îmbunătăți funcția de căutare și analiza de log-uri!