> Servicii > Servicii ERP MS Dynamics > Integrări

Integrări ERP

Integrarea este egală cu colaborarea între diferite componente software pentru a le îmbunătăți funcționalitatea. Și mai important pentru tine este faptul că acestea optimizează experiența utilizatorului și abordează provocările cu multiple fațete cu care se confruntă întreprinderile și utilizatorii finali.

Cloud Consulting services from an experienced team of certified professionals

AZURE CLOUD

Microsoft Azure este platforma pe care fiecare afacere se poate baza, indiferent că discutăm de un start-up sau de o companie matură. MS Dynamics 365 Business Central este “cloud-ready” fiind proiectat, realizat şi testat pentru performanţă în cloud.

POWER BI

Prin integrarea eficientă a Power BI cu Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC), companiile pot obține un acces fără precedent la informații utile, valorificând combinația puternică dintre o platformă de analiză a datelor și un sistem ERP robust.

Agregarea și unificarea datelor din mai multe surse, analiza acestora și vizualizările bogate prin intermediul unor tablouri de bord personalizabile, reprezintă principalele funcționalități ale soluției Power BI. Rapoartele rezultate reprezintă un element important în definirea strategiei de afaceri, ajutând la eficientizarea costurilor și la procesul de luare a deciziilor.

Cloud Consulting services from an experienced team of certified professionals

MICROSOFT 365 BUSINESS (OFFICE 365)

Microsoft 365 Business (Office 365) susține afacerea ta, fiind complet integrat cu MS Dynamics 365 Business Central. Este disponibil în diverse configurații și permite acces de pe orice echipament: laptop, telefon sau tabletă.

Hai să discutăm despre cum putem integra soluții mai bune pentru tine.