SERVICII

> Servicii > Servicii de testare

Servicii de testare

Pentru a crea  un produs calitativ, e nevoie și de o testare calitativă al produsului. În acest pas al dezvoltării ne asigurăm de funcționalitatea, fiabilitatea, logica și atractivitatea lui. Pentru asta, avem specialiști în testare și servicii de testare customizate pentru a verifica calitatea, reziliența, timpul de răspuns, stabilitatea, dar și securitatea produsului.

Preferăm testarea automată deoarece este o modalitate foarte bună și sigură de a reduce costuri financiare și de timp, noi acompaniind-o de testare manuală riguroasă. Totodată, înțelegem că pentru o dezvoltare iterativă este nevoie de o testare constantă și riguroasă care să mențină lucrurile la un nivel optim de funcționare și accesibilitate pentru utilizatorii voștri.

Programmers working with pair programming to solve coding challenge

CE LIVRĂM

PRINTRE PLATFORMELE PE CARE LE FOLOSIM SE REGĂSESC

Ai deja codul?

Oferim aceste servicii și separat față de cele de dezvoltare, în cazul în care partea de dezvoltare software este deja în curs. Putem să aducem plus valoarea de care aveți nevoie doar în faza de testare a produsului, prin alipirea la echipe deja existente sau prin a ne lua rolul de echipă principală de testare.

Hai să povestim despre următorul tău proiect