SERVICII

Întreținerea infrastructurii și aplicațiilor

Dezvoltarea de software este un proces continuu, care începe cu mult înainte ca prima linie de cod să fie scrisă. Mai exact, începe în momentul în care gândim arhitectura și punem bazele aplicației dvs.
În timp ce primele linii de cod sunt scrise, configurăm cu sârguință infrastructura, astfel încât aplicația dvs. să aibă mediul adecvat pentru a fi lansată, a crește și străluci, pentru a susține tot ceea ce este necesar pentru a vă conduce afacerea înspre viitor.

Bineînțeles, urmărim mediile de testare și producție, folosind instrumente avansate de monitorizare, fiind întotdeauna gata să adaptăm infrastructura după cum este necesar.
De asemenea, lucrăm împreună cu echipa de dezvoltare în vederea îndeplinirii sarcinilor de livrare și integrare continuă, ca parte a abordării noastre moderne a operațiunilor de DevOps.

Și când aplicația dvs. le spune „Salut!” primilor săi utilizatori, suntem acolo pentru a ne asigura că totul este sigur, fiabil, funcționează impecabil, și, desigur, pentru a efectua toate activitățile de întreținere, astfel încât aplicația dvs. să funcționeze în continuare în parametri optimi.

SERVICII GESTIONATE

Configurare

Monitorizare

Întreținere

Securitate

Suport tehnic

MANAGED SERVICES

PRINTRE PLATFORMELE UTILIZATE

Hai să povestim despre următorul tău proiect

CONTACTEAZĂ-NE